Cloud computing is een essentieel onderdeel geworden van de moderne IT-infrastructuur. Het biedt bedrijven de flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie die ze nodig hebben om te kunnen groeien en zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. En dat is precies wat wij aanbieden.

Microsoft 365

Onze dienstverlening voor het beheren van Office 365 is erop gericht om jouw bedrijf te ontlasten van het complexe en tijdrovende werk van het beheren van deze krachtige suite van kantoorapplicaties en tools. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming runt, wij kunnen je helpen om het maximale uit Office 365 te halen, terwijl je je kunt concentreren op de groei van je bedrijf.

Onze dienstverlening omvat een breed scala aan activiteiten die zijn ontworpen om jouw Office 365-omgeving efficiënt en veilig te beheren. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de belangrijkste diensten die wij aanbieden:

 • Installatie en configuratie van Office 365:
  We kunnen je helpen bij de installatie en configuratie van Office 365, zodat je er zeker kunt zijn dat je de juiste versie van de software hebt en dat de configuratie optimaal is voor jouw bedrijf.
 • Beheer van gebruikersaccounts:
  Wij kunnen je helpen bij het beheren van de gebruikersaccounts van jouw medewerkers, zodat iedereen toegang heeft tot de juiste tools en applicaties.
 • Beheer van e-mail:
  Wij kunnen je helpen bij het beheren van de e-mail van jouw bedrijf, inclusief het instellen van e-mailadressen, het configureren van e-mailhandtekeningen en het opzetten van filters om spam te voorkomen.
 • Beveiliging en compliance:
  Wij kunnen je helpen bij het beveiligen van jouw Office 365-omgeving, zodat je ervan verzekerd bent dat je bedrijfsdata veilig is.
  Ook kunnen we helpen bij het voldoen aan de wettelijke en industriële richtlijnen voor gegevensbescherming en -beveiliging.
 • Ondersteuning en training:
  Wij bieden ook ondersteuning en training aan jouw medewerkers om hen te helpen bij het gebruik van Office 365. Onze experts kunnen hen leren hoe ze de verschillende tools en applicaties optimaal kunnen gebruiken, zodat ze productiever en efficiënter kunnen werken.